Werkgevers

Tempo is een HR dienstverlener die al ruim 20 jaar staat voor professionaliteit en kwaliteit in de Caribbean.

Tempo is een HR dienstverlener die al 20 jaar staat voor professionaliteit en kwaliteit in de Caribbean.

Wij denken mee met onze klanten en leveren oplossingen op maat. Ambitie, ontwikkeling en inovatie in onze dienstverlening stellen onze klanten in staat mee te gaan in de veranderingen op het gebied van werk.

Tempo ondersteunt organisaties met de volgende diensten:

• uitzenden
• payrollen
• detachering
• werving & selectie
• contracting & projects

DIENSTEN

Uitzenden

Maximale flexibiliteit zonder risico’s
Organisaties doen om uitlopende redenen een beroep op uitzendkrachten. Bijvoorbeeld voor het opvangen van pieken in het werk, het opvangen van ziekte verzuim of bij gebrek aan expertise. In al deze gevallen leent het uitzendbureau personeel aan u uit en is dan ook formeel werkgever voor de duur van de overeenkomst. Dat scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler. In het geval van ziekte betaald niet u maar het uitzendbureau uit. De veiligheid en gezondheid van de uitzendkracht is echter een gezamelijke verantwoordelijkheid. Wij doen er alles aan om zowel u als de uitzendkracht optimale zekerheid te bieden. Onze kwaliteiten staan op hoog niveau en worden strikt nageleefd. Meer dan de helft van onze uitzendkrachten krijgt uiteindelijk een contract aangeboden. Uitgangspunt bij het inschakelen van uitzendkrachten is dat u kunt profiteren van hardwerkend en gemotiveerd personeel tegen geringe kosten en minimale administratieve rompslomp. Zo is de loonadministratie onze rekening, net zoals arbeidsrisico’s, wervings-kosten en eerste selectie. Verder hoeft u alleen effectieve uren te betalen en bij ziekte zijn er uiteraard geen kosten. Een logische zaak.

Payrolling

U zorgt voor de medewerker, wij voor de loonstrook
Maakt u gebruik van oproepkrachten of heeft u behoefte aan flexibel inzetbare werk- nemers dan is pay-rolling een interessante formule voor u. Pay-rolling is een vorm van uitzenden waarbij u zelf de uitzendkrachten werft, maar Tempo het arbeidsrechtelijke risico draagt. Het inplannen van uw pay-rollkrachten kunt u zelf verzorgen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij stemmen de planning helemaal af op uw vraag naar extra capaciteit. Zo kunnen wij uw krachten elders plaatsen als u geen extra mensen nodig heeft. Maar kunt u op “uw tijdelijke krachten” rekenen wanneer hun inzet gewenst is. Ons uitgangspunt is een optimale binding met “uw tijdelijke krachten” te creeren, ondersteund door de diensten van ons bureau.

Detachering

Flexibiliteit met zekerheid van een vaste medewerker
De zekerheid van een vaste medewerker voor een bepaalde termijn. Deze dienst kan ingezet worden op projecten en flexibele detacheringen met minimale aantal uren.
Het voordeel van detachering is dat de detacheringskracht in dienst treed bij Tempo, dus Tempo het arbeidsgerechtelijke risico draagt. Detacheren is dus een combinatie van flexibiliteit en zekerheid.

Werving & Selectie

Uitbesteden van werving en selectie bespaart u tijd
Het werven en selecteren van personeel is ons vak. Vanuit deze expertise kunt u ook gebruik maken als u op zoek bent naar vast personeel. Op basis van uw functie- beschrijving en -eisen zoeken wij een geschikte kandidaat voor u. Daarvoor putten wij uit onze uitgebreide sollicitantendatabase. Vinden we geen geschikte kandidaat dan maken wij gebruik van verschillende wervingskanalen, zoals het plaatsen van advertenties in de media. Blijft ondanks onze inspanningen resultaat uit, dan zijn alle gemaakte kosten voor onze rekening. Vinden wij een geschikte kandidaat dan vragen wij een vergoeding voor de bewezen dienst. Deze is afhankelijk van het startsalaris en de schaarste op de arbeidsmarkt. U kunt er ook voor kiezen om de kandidaat eerst op uitzendbasis in te zetten. Op deze manier heeft u meer de tijd om de kandidaat op waarde te schatten.

Contracting & Projects

Uw concurrentiepositie verstevigen?
Wilt u een bedrijfsonderdeel of bedrijfsactiviteiten uitbesteden? Dan bent u bij Tempo aan het juiste adres. U als onderneming kunt u zich gaan focussen op uw kernactiviteiten, zodat u uw concurentiepositie kunt verstevigen. U kunt alle risico’s delen. U maakt uw organisatie flexibeler en goedkoper.

Voor meer informatie neem vandaag nog contact op met een van onze consultants.


Geïnteresseerd? Reageer direct middels het onderstaande contactformulier: