Junior Technische Consultant

Als Technische Consultant ben je verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelingsproces bij onze klanten, denk je mee in de mogelijkheden hoe de processen nog beter ingericht kunnen worden en doet mee aan het implementeren, inwerkingen, overdracht en nazorg.
Functie omschrijving

Technische en Implementatie consultants werken bij de klant op locatie, maar ook  op kantoor. Op locatie bij de klant betekent soms op een van de 6 eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen, Caribisch gebied of midden- en Zuid-Amerika. Je werkt in projectteams, waardoor je er dus nooit alleen voor staat! Daarnaast vinden er regelmatig sessies voor kennisdeling plaats, zodat consultants met elkaar kunnen sparren over actuele onderwerpen. Natuurlijk met als doel om elkaar succesvoller te maken.

Jij hebt affiniteit met IT en beheerst tenminste 1 programmeertaal, je bent nieuwsgierig, stressbestendig en analytisch aangelegd. Daarnaast vind jij het leuk om dé expert te zijn m.b.t. de verschillende tools. Zie jij dat iets beter kan? Dan overtuig jij mensen graag van jouw idee. Samen met het team zorg jij ervoor dat elke implementatie een succes wordt.

Functie eisen:
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. 
  • Je hebt 0-2 jaar ervaring in een IT -functie 
  • Je hebt verstand van softwareontwikkeling en kunt programmeren 
  • Uitstekende beheersing van de volgende talen in woord en geschrift Nederlands, Spaans, Engels en Papiaments 
  • Je bent bereid om op regelmatige basis te reizen tussen de diverse projectlocaties in de regio. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Recruitment Consultant